marți, 12 mai 2009

cu valu'

Din curiozitate am aruncat un ochi şi pe blog-urile celor din blogroll(vezi 'Mişto'), de la Elena am aflat de FeedJit, un widget ce arată Traficul Live, adică, mai pe româneşte...arată din ce oraş şi judeţ sunt vizitatorii ce-ţi calcă pragul blog-ului :), îl puteţi lua de aici, mersi Elena :)

LE:
Ca doar curiozitatea e o calitate de a mea, am gasit şi ceva amuzant prin blogosferă şi tot odata tru, nu, nu e vorba de chestii emo, e vorba despre de ce e bine sa bei, şi m-am amuzat atât de tare încât am spus că trebuie neapărat citit şi de alţii, să-şi descreţească şi ei frunţile pentru cateva minute.

Bestial.ro sunt şmecheri


De ce spun asta?
pentru că aşa e.


Cu toţii ştim că, un fan Metallica care totuşi a ascultat toate albumele ştie că, în fapt, primul album şi anume "Kill 'em All" este cel mai bun.

Ce poţi face cu mentalitatea asta? O poţi exploata. Între un tricou cu "Garage Inc." şi un tricou cu "Kill 'em All"...ce alege fan-ul? Tricoul "Kill 'em All"

Şi uite aşa, un tricou "Kill 'em All" este 25 de lei deşi este de aceeaşi calitate ca 'ălea' la 16 lei.
Practic din toate tricourile Metallica ai 3 optiuni, că restu ori nu-s pe stoc de vre-o 3 luni ori, arată ca fundul şi sunt cu simboluri Black Album, Reload, Load, St.Anger, alea 3 optiuni sunt "Kill 'em All" la 25 lei, "Death Magnetic" la 16(naspa) si 25 lei (totuşi, fiind un album destul de recent şi destul de bun faţă de precedentele, merită) şi preferinţa mea all time (am vre-o 3 tricouri aşa) "Live" la 16 lei.

Astro la puterea a 18-a

Kitty, de SNocturnus

Azi am împlinit şi eu vârsta de 18 ani.
Hello World.