vineri, 6 iulie 2012

Apps I Like

     In acest articol voi enumera cateva aplicatii pentru Android pe care le utilizez in mod curent pe tableta mea.

Din start nu voi mentiona aplicatiile generice gen Gmail, Facebook, Skype, Music, Flash Player, Email manager, File Manager, News, Sound Recorder...etc

pozitia aplicatiilor in lista este aleatorie, nicidecum relevanta, iar prezenta aplicatiilor in aceasta lista este pentru simpla promovare a lor.

Astro File Manager - Aplicatia cea mai buna si populara de "file manager", extrem de utila pentru mutarea fisierelor "ici-colo", instalarea aplicatiilor direct de pe card (fisiere .apk)

Chrome - Insfarsit, browserul meu preferat pe android, unul dintre visele mele devenite realitate! incepusem sa ma plictisesc de hachitele generice ale browser-ului default sau micile bug-uri ale Firefox si Opera.

ES Task Manager - one tap kill'em'all, din privinta mea unul dintre cele mai bune Task Managere disponibile pe market.

TinyFlashlight - perfect pentru atunci cand ai nevoie de o sursa de lumina temporara pentru a vedea gaura cheii sau a cauta ceva prin casa si a economisi cativa watti.

Go Launcher Ex  - aplicatie de Home Screen, extrem de populara si buna, mici "hibe" ici-colo, uneori, dar eh...trecem cu vederea

Shazam - O aplicatie geniala, identifica orice melodie cu o singura atingere a ecranului, iar la unele melodii are si functia de Karaoke, superb de bine sincronizata! e de mirat ca este gratuita aceasta aplicatie la cat de bine este facuta!

Photoshop Express - Varianta mobila a popularei aplicatii de modificare a pozelor, Photoshop, foarte utila pentru retusarea imaginilor inainte de publicarea lor online!

StumbleUpon - Aplicatia dedicata pentru utilizatorii inraiti ai site-ului StumbleUpon, bine optimizata.

Trillian - Il folosesc ca alternativa la Yahoo Messenger, atat pe calculator cat si pe tableta, recomand tuturor aceasta alternativa, fiind cea mai buna posibila.

VLC - Popularul Media Player, acum si pe Android...foarte util pentru redarea multitudinii de extensii video si audio - atentie, versiunea actuala este inca instabila si in teste! sa nu va mirati daca vor aparea probleme im timpul folosirii ei!

Speed Test - Aplicatia dedicata a site-ului speedtest.net, utila pentru atunci cand vrei sa stii cam ce viteza are wifi-ul la care esti conectat.

Alarm Clock Xtreme Free - Pe cat de "cheesy" ar suna titlul, pe atat de utila este aplicatia, in special functia de snooze/disable al alarmei prin rezolvarea unor probleme matematice!

AutoDesk Sketchbook Mobile - uneori, ma mai "pocneste" pofta de desenat, asa ca lansez Sketchbook si trec la treaba...cea mai buna aplicatie din domeniu.

Smart Tools - O suita de programele utile, precum Lungime si Unghi, Distanta, Lanterna, Busola si "Detector de metal", Masurator de sunet si vibratie

Player Pro - Alternativa (cu plata) la Winamp, mult mai buna ca Winamp, merita cei 18 lei pretinsi pe market, parerea mea din proprie experienta. Pentru cei curiosi, este disponibila si versiunea gratuita de incercare pentru 7 zile.

cam atat am reusit sa instalez pentru moment, cred ca mai sunt o multitudine de alte aplicatii ce asteapta sa le descopar si testez, doar ca timpul si lipsa de wi-fi stabil, momentan nu imi permit acest lucru, daca aveti unele sugestii, nu ezitati sa le lasati intr-un comentariu ;)