duminică, 24 august 2008

Noutăţi 24.08.08

După câteva zile de absenţă revin, mai întâi repostez leapşa de mai jos iar acum voi posta ce am mai găsit interesant pe pânză (Web).

.

-Chestii Utile:
SMS Host este o ofertă de înregistrare domenii prin SMS, oferită de IPV Host, o companie din Cluj ce activează în domeniul webhosting/web design/web development.
P.S: Până pe 1 Septembrie este valabilă o ofertă de webhosting gratuit 1 lună pentru fiecare domeniu înregistrat(nu vă faceţi griji, puteţi prelungi după pentru 12 luni sau daca preferaţi altfel puteţi plăti lunar taxa de webhosting)...

JOT Form este un site unde vă puteţi crea formulare online, de alfel JOT Form este recunoscut ca fiind primul "Web Based WYSIWYG Form Builder", mişto şi uşor (therefore user-friendly, păcat că e şi cocălar friendlz, iar cocălarii în ultimul timp s-au apucat de prostii, adică phishing prin jotform, mda.).

Open Source CMS este un site pe care l-am mai lăudat pe vechiul blog,(înainte să se tâmpească SysOP-ul şi să şteargă tot ce era pe webserver) este un site unde te poţi duce să testezi fiecare CMS de pe piaţă, că aşa-i mai bine...să testezi înainte să instalezi.

Iconspedia este locul unde să mergi dacă ai nevoie de iconiţe noi, ce arată nu bine...foarte bine.



Astronomy Picture of the Day, o pagină pe care în fiecare zi este afişată o poză din spaţiu sau care conţine elemente legate de spaţiu, sub imagine aveţi explicaţia şi descrierea pozei, scrisă de un expert, păcat de loading time-ul urât...

-Fun:

Fail Blog, un blog făcut de cei de la I can haz cheezburger, cu astea fiind spuse v-aţi prins ce fel de blog este, aşa că mă opresc aici cu descrierea.

-Rand:

Dacă ai nevoie de avatare poţi să mergi aici, iar de ai nevoie de efecte audio atunci mergi aici

P.S: Logo (dreapta sus) © Astro, except the Red Hat logo, ofc.

Un comentariu: